Afdekkingen

 

Rolluik

Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar.
Zo is ook de veiligheid in en rond uw zwembad van essentieel belang!
Met de geintegreerde Aquadeck lamellenafdekking verhoogt u de veiligheid voor uw kinderen en huisdieren.Een rolluik is bovendien energiebesparend. Het zorgt er ook voor dat het water niet snel verdampt of afkoelt, en met solarlamellen zelfs opwarmt!

Een lammellen afdekking van Aquadeck is te verkrijgen in verschillende kleuren kan zo aangepast worden naar uw huisstijl.

Bekijk HIER onze brochure:


Vloeibare afdekking

Om u een passend, ecologisch en economische toepassing te bieden om warmteverliezen en verdamping tot een minimum te beperken biedt HeatCover u een vloeibare afdekking aan.

Hoe werkt de vloeibare afdekking HeatCover

HeatCover is een 100 % biologisch afbreekbaar product dat een laagje van 1 a 2 molecule laag dik zich bovenop het wateroppervlak vormt en heeft een hogere kooktemperatuur dan het zwembad of vijverwater zelf. Hierdoor wordt de verdamping van het zwembadwater geremd m.a.g. het warmteverlies sterk wordt beperkt. Door de unieke samenstelling van het product zal het product zich aan het oppervlak geen druppels vormen, maar streeft het steeds naar een uniforme monolaag. Doordat het product steeds streeft naar een gesloten laag zal er bij grote activiteit in het bad de laag gebroken zijn, maar zodra de activiteit daalt zal de monolaag zich snel opnieuw vormen en is uw bad opnieuw beschermd tegen afkoelen van uw bad. HeatCover is na 48 uur uitgewerkt en wordt 100% biologisch afgebroken.

Daar het grootste warmte verlies voor zwembaden of zwemvijvers ontstaat door verdamping van het water hebben we specifiek HeatCover onderworpen aan een verdampingstest. De onderstaande grafiek is in samenwerking met de Universiteit Gent ontwikkeld en deze toont aan dat het verlies aan water gedurende 60 minuten het verlies aan water beperkt tot 50% door toevoeging van HeatCover aan het water.
Samenstelling en veiligheid

Het mogelijk risico van HeatCover werd uitvoerig gescreend door The Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD). Uit de Screening information dataset (SIDS) werd geen potentieel gevaar geidentificeerd voor mens, dier en milieu. HeatCover is door zijn unieke samenstelling geheel biodegradeerbaar. Bij vrijgave in het milieu zal afgebroken worden tot CO2 en H2O.

Er is tevens geen verwacht risico tot de vorming van nevenproducten ten gevolge van oxidatie of hydrolyse. Oxidatie en Hydrolyse zal niet aangetroffen worden gezien de componenten niet hydrolyseerbaar zijn. Ze worden met andere woorden verondersteld stabiel te zijn onder normale omstandigheden.

Voor meer technische eigenschappen van het product, aarzel zeker niet contact met ons op te nemen.

Dosering:

HeatCover beschikt over een zeer lage dosering en is afhankelijk van type constructiebad. Een skimmerbad heeft een lagere verbruik dan een overloop zwembad, en met het automatische HeatCover dosseer apparaat verloopt het toedienen geheel gebruiksvriendelijk.

Onze vloeibare afdekking wordt door verschillende zwembaden en zwemvijvers om diverse redenen gebruikt: Om de energie te besparen, of uw watertemperatuur stabiel te houden, om de verdamping van chemicali‘n tegen te gaan of om meer controle te krijgen op de luchtvochtigheid en dus het tegen gaan van de gevolgen van een te natte zwemruimte.
Onze vloeibare zwembadafdekking is geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden, groot of klein, conventioneel of overloop (vraag naar dosering) en kan evt. in combinatie met een aanwezige afdekking gebruikt worden voor optimale resultaten!

Kortom, HeatCover heeft 3 belangrijke energiebesparing:
Energiebesparing voor zwembadverwarming
Energiebesparing voor het electrische verbruik door mindere ontvochtingen van de lucht
Vloeibare zwembadafdekking werkt tevens als solar

Verpakking:
HeatCover is verkrijgbaar in zowel kleine hoeveelheden als grotere volumes. 2 tot 30 l.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIER

 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

zwembaden op maat - jacuzzi's - infrarood cabines - zwembad