Chloorvrij zwemmen

 

Chloorvrij zwemmen met e-Clear

Zwembaden, ook privé-zwembaden, moeten gefilterd worden en het water moet behandeld worden tegen algen, virussen en bacteriën.

Meestal gebeurt de waterbehandeling op basis van chloor. Maar het gebruik van chloor in een zwembad geeft een aantal ongemakken. Denk maar aan het irriterend effect op de ogen. Dankzij het e-Clear waterbehandelingssysteem kan dit nu ook chloorvrij. Het chloorvrij behandelen van het water van uw zwembad biedt tal van voordelen.

Beter voor de gezondheid

ideaal voor personen die last hebben van asta en allergieën en die gevoelig zijn voor chloor u blijft steeds beschermd tegen bacterieën, virussen en een ongezonde waterkwaliteit geen uitgedroogde huid of beklemmend gevoel na het zwemmen met het e-Clear waterbehandelingssysteem haalt u de CE-normen voor drinkbaar water!

Minder onkosten

stevige kostenbesparing door verlaagd watergebruik, het wegvallen van chloorproducten, zout en anti-algenmiddel langere levensduur van zwembadmaterialen en -installaties het water hoeft nooit vervangen te worden

Meer comfort

geen rode ogen of uitgedroogd haar na het zwemmen
de omgeving is vrij van chloorgeur en corrosie (een groot voordeel voor binnenzwembaden) het water voelt zijdezacht aan, zelfs op een pH-waarde van 6,8 het water is kristalhelder en puur, ondanks 100% eliminatie van chloor

Beter voor het milieu

gebruik van chloor, zout en agressieve chemicaliën is overbodig
een 100% eco-vriendelijke oplossing in tegenstelling tot chloorwater
spoelwater kan opnieuw gebruikt worden, bvb. voor het sproeien van uw tuin

Hoe werkt het e-Clear waterbehandelingssysteem?

Het e-Clear waterbehandelingssysteem is gebaseerd op een ionisatieproces dat door de NASA werd ontwikkeld voor drinkwatervoorziening. In combinatie met onze gepatenteerde oxygenator-technologie wordt uw zwembad op een natuurlijke manier ontsmet.

Door natuurlijke oxydanten te produceren uit het water zelf en hoge concentraties zuurstof toe te voegen, worden virussen, bacterieën, schimmels, ... gedesactiveerd en wordt het water op een gezonde manier gedesinfecteerd.

Het ionisatieproces, op basis van een geringe hoeveelheid koper, zorgt voor een bijkomende ontsmetting en voorkomt algen in het water.

Het geïoniseerd koper van een e-Clear installatie is volledig veilig voor mensen, huisdieren en planten, maar dodelijk voor algen, bacterieën en virussen.

Het e-Clear systeem bestaat uit twee hoofdcomponenten: een elektronische stuurkast en twee transparante PVC-kamers. Het complete systeem wordt in minder dan een halve dag ingebouwd. Er wordt tevens een bijbehorende automatische pH-regeling, UV-desinfectie en diepbedfiltratie voorzien. Het hele systeem is volledig afgestemd op de grootte van uw zwembad, zwemvijver of whirlpool.Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIERChloorvrij zwemmen

 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

chloorvrije zwembaden - monoblock - infrarood cabines - zwembaden