Infrarood Cabines

 

Infrarood cabines I Alpha Infra

Net als sauna's zijn infraroodcabines ideaal voor het ontstressen na een drukke werkdag. Een infraroodcabine stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor een betere doorbloeding en doet de vermoeidheid wegvloeien.

Door het zweten worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid gereinigd. Allemaal redenen om een infraroodcabine bij u thuis te installeren zodat u op elk gewenst ogenblik van het weldoende effect van uw eigen infraroodcabine kan genieten.

Intrapools plaatst infraroodcabines van het merk Alpha Infra in diverse afmetingen, modellen en afwerkingen. Zo kan u kiezen uit infrarood cabines in diverse houtsoorten zoals Hemlock, Fichte, Espe, Abachi of Noors of Fins vurenhout.

Infrarood saunas verwarmen direct het lichaam en de lucht blijft voelbaar koeler terwijl het transpiratie-effect gelijk is aan de traditionele stoom-sauna. De ervaring is erg prettig en voorverwarmen is met een infrarood sauna niet nodig wat zowel tijd als energie bespaart. De directe infraroodstraling is bovendien uitermate heilzaam voor diverse aandoeningen en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Voor onze infraroodcabines maken wij gebruik van kwalitatieve en veilige infraroodpanelen met een automatische sturing. De gelijkmatige opwarming zorgt voor een constante temperatuur. U kan uw infraroodcabine dan ook elke dag, op elke tijdstip in comfortabele omstandigheden gebruiken. De infraroodstralers kunnen zichtbaar of onzichtbaar worden ingebouwd.

Uiteraard kunnen wij uw infraroodcabine ook uitrusten met alle gangbare toebehoren. Denk maar aan lichttherapie, geavanceerde bedieningspanelen, sfeerverlichting en keuze uit diverse IR-panelen. Bovendien adviseren wij u graag bij het kiezen van een geschikt model dat het best bij u past.

Speciaal voor wie zowel wil genieten van langegolf infraroodstralers als full spectrum infraroodstralers zijn er onze Infrawave infraroodcabines, welke beide infraroodstralers combineren.

En heeft u speciale wensen, wil u iets unieks of wil u een infraroodcabine welke helemaal geïntegreerd is in een bepaalde ruimte, dan kan u bij ons ook terecht voor infraroodcabines op maat.

Bekijk HIER onze brochure:


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIERInfraroodcabines

 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Zwembaden Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

Infrarood cabines - jacuzzi's - infrarood cabines - zwembaden