Infrawave Cabines

 

Infrawave en Infraroodcabines

De Infrawave infraroodcabines zijn uitgerust met de nieuwe XL quartzstralers die een lengte hebben van 58 cm. Hierdoorw wordt de onderzijde van de rug tot en met de nek bereikt. De lichtopbrengst van de infraroodstralers is door de low-glare filter niet storend voor de professionele LED-kleurentherapie.

Infrawave

De Infrawave infraroodcabines zijn uitgevoerd in Canadees Redcederhout. Ze zijn voorzien van de laatstenieuwe ontwikkeling op het gebied van infraroodstralers: de DUO-straler. Dit is een combinatie van de magnesiumoxidestraler, beter bekend als langegolf, en de full spectrum infraroodstraler in één behuizing. U kan naar keuze de gewenste straler selecteren. U kiest ofwel voor het opwarmen van de lucht ofwel voor de directe dieptewerking. Ervaar het verschil en kies de infraroodwarmte die het beste bij u past.

Dit is de infraroodcabine indien u twijfert over de keuze van de toegepaste infraroodstralers. Met de Infrawave heeft u de beschikking over beide technieken. Het digitale bedieningspaneel is bovendien eenvoudig te gebruiken.

Infraroodcabine met Duo infraroodstraler

Bij gebruik van de langegolfstraler wordt er tevens lucht verwarmd. De aangename warmte in de cabine stimuleert de transpiratie waardoor het lichaam gereinigd wordt. Bij toepassing van de fullspectrumstraler wordt de warmte direct op uw lichaam overgebracht. Dit heeft een goede dieptewerking waardoor dieperliggend spierweefsel bereikt wordt.

Canadees Redcederhout

Uw infraroodcabine wordt afgewerkt met Redcederhout. Deze houtsoort heeft van nature een kamferachtige aromatische geur die verstoorde energiebalansen kan herstellen, slijmoplossend werkt en bekend staat omwille van zijn antiseptische eigenschappen.

Uw Infrawave infraroodcabine op maat

U heeft de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs uw infraroodcabine volledig op maat samen te stellen. Breder, smaller, dieper, een schuin dak, ..., alles is mogelijk.

Bekijk HIER onze brochure:


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIERInfrawave cabines

 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Zwembaden Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

Infrawave cabines - jacuzzi's - infrarood cabines - infrarood