Overloopzwembaden

 

Overloopzwembaden

Overloopzwembaden zorgen voor verrassende visuele effecten. Bij een overloop aan één zijde, wordt de aandacht getrokken naar het achterliggende landschap. Bij een overloop aan de vier zijden van het zwembad liggen het wateroppervlak en de rand van het zwembad op hetzelfde niveau. Door het spiegeleffect geniet u van een strak en esthetisch uitzicht.

Ook een overloopzwembad kunnen wij voorzien van een waterterras in hetzelfde materiaal als de boordstenen. Het waterterras is ideaal om lekker te ontspannen. Hier is het water slechts 20 centimeter diep en bijgevolg kan je er ligzetels op zetten. Bovendien benutten wij het waterterras om het rolluik netjes in te integreren.

Overloopzwembaden worden uitgevoerd met onze bouwkundige zwembaden. De betonnen zwembaden of geïsoleerde zwembaden met polystyreenblokken bieden de vrijheid om uw zwembad uit te voeren met één of meerdere overlopen, naar wens. Ook hier heeft u de keuze om het zwembad af te werken met een liner of mozaïekbetegeling.Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIER
 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

overloopzwembaden - monoblock - infrarood cabines - zwembaden