Sauna's Alpha Heat

 

Sauna's Alpha Heat

Sauna's zijn ideaal voor het ontstressen na een drukke werkdag. Een sauna stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor een betere doorbloeding en doet de vermoeidheid wegvloeien.

Door het zweten worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid gereinigd. Allemaal redenen om een sauna bij u thuis te installeren zodat u op elk gewenst ogenblik van uw eigen sauna kan genieten.

Intrapools plaatst sauna's van het merk Alpha Heat in diverse afmetingen, modellen en afwerkingen. Zo kan u kiezen uit elementsauna's en massieve sauna's in diverse kwalitatieve houtsoorten.

Voor onze sauna's maken wij gebruik van kwalitatieve en veilige ovens met een automatische sturing. De gelijkmatige opwarming zorgt voor een constante temperatuur. U kan uw sauna dan ook elke dag, op elke tijdstip in comfortabele omstandigheden gebruiken

Uiteraard kunnen wij uw sauna ook uitrusten met alle gangbare toebehoren. Denk maar aan lichttherapie, geavanceerde bedieningspanelen, sfeerverlichting en keuze uit diverse kachels. Bovendien adviseren wij u graag bij het kiezen van een geschikt model dat het best bij u past.

En heeft u speciale wensen, wil u iets unieks of wil u een sauna welke helemaal geïntegreerd is in een bepaalde ruimte, dan kan u bij ons ook terecht voor sauna's op maat.

Bekijk HIER onze brochure:


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
KLIK HIERIntrapools sauna's

 
 
 


 


 
 

Intrapools I Zwembaden

Oosteindestraat 5b
9160 Lokeren I Oost Vlaanderen
intrapools@gmail.com

François Van Hemelrijck
Tel: 0475/95.30.18

Eefje Bleys
Tel: 0498/41.95.57
 
 
 
 

 
 
 


Intrapools Zwembaden

 
 

home I zwembaden I sauna I infrarood I jacuzzi I informatieaanvraag I contact

Zwembaden Intrapools I Oosteindestraat 5b Lokeren I +(32) 0475/95.30.18 I intrapools@gmail.com I

 
 
zwembaden facebookzwembaden GoogleZwembaden Linkedinzwembaden Twitter


 

 

sauna - sauna's - jacuzzi's - infrarood cabines - zwembaden